Jan Jensen, 50 år


JanJensen50I anledning af Jan Jensens 50 års fødselsdag, ønsker vi ham et stort tillykke fra Ruhårs klubben Hirtshals-området. Jan har i mange år været en engageret og dygtig hundefører. Det har ført til mange flotte resultater, blandt andet mange 1. præmier på schweissprøver med forskellige hunde.

En af Jan's største bedrifter var, da han i 2010 opnåede, at Barmosen's A. Fie blev sporchampion. Jan har gennem årene hentet meget procelæn og sølvtøj til Vendsyssel. Det er blevet til 5 forskellige hunde med 1. præmie på 20 timers schweissspor.

Jan er derudover også en højt respekteret schweissdommer. Det er jo nok indenfor sporarbejdet, at Jan har sin passion.

Jan er en person, som man ikke kontakter forgæves. Der er altid en håndsrækning, hvis man har brug for hjælp, og mange hundeførere har nydt godt af hans viden om sporarbejde og generelt arbejde med jagthunde. Når man ringer og spørger Jan til råds om et specifikt problem, er svaret tit: "Kom op og lad os se på det". Når man så kommer til Frederikshavn, står der kaffe på kanden, og der er lagt et spor, hvorefter der kommer et kvalificeret bud på, hvordan problemet kan angribes.

Jan har i sin kone Helle et fast omdrejningspunkt at komme hjem til. Når Jan er hjemmefra i arbejdsregi i månedsvis, kan han være sikker på, at komme hjem til et ulasteligt hjem med 2, 3 eller flere veltrænede hunde, for Helles passion for hundesporten er ligeså stor som Jans.

Vi ønsker Jan et stort tillykke med de 50 år med håbet om, at vi fortsat kan nyde godt af hans ekspertise i de kommende år.

På områdets vegne
Steen Larsen