Per Svendsen 50 år

per-svendsenPer Svendsen fylder 50 år d 23/9 2010

Fra regionsudvalget i Nordjylland skal lyde et stort tillykke til landsdelens yngste 50-årige. 

De, der kender Per, ved, at Per er en person, man altid bliver i godt humør af at være i selskab med. Stort kendskab til den ruhårede hønsehund og hundesporten er også markante kendetegn ved Per, altid er han hjælpsom omkring hundetræning og prøver, efterhånden er han også fast terrænleder ved markprøverne i og omkring Hals-området, hvor Per med største glæde sørger for gode terræner til og med kyndig hånd viser de deltagende hundeførere rundt under dagen.

Per fik sin første ruhårede hønsehund i 1994, Joy, og i dag har han, som en af de få i landet, både en brugschampion, Fussingbakkens Jeff, og en nykåret Jagtchampion, Britt, under husets tag, men det fortæller han kun beskedent om.

Beskedenheden stopper dog brat, når det drejer sig om at slæbe pokaler og ærespræmier med hjem til gården på Sønderskovvej, hvor Per´s kone Helle har svært ved at blive ved med at finde plads til det fine porcelæn, dog bliver det taget frem, når der bliver budt på kaffe og smørkrans. 

Så kære Per, tak for din imødekommenhed, din store hjælpsomhed og dit venlige væsen, du ønskes alt det bedste fremover, hvor vi forventer, at du stadig præsenterer landsdelen på bedste vis. 

Med venlig hilsen 

Regionsudvalget Hirtshals-området