Christian Harbo 50 år

TIL LYKKE
SCHWEISSDOMMER NIELS CHRISTIAN HARBO RUNDER 50 ÅR DEN 8. APRIL 2010

 

Christian HarboChristian startede sin ruhårskarriere med at være stærkt optaget af markarbejdet hvor han bla. havde stor glæde af "Kiki". Men hen over årene blev det den alsidige jagthund og schweissarbejdet, der kom til at præge arbejdet med ruhåren.

Christian var i mange år en meget benyttet schweisshundefører, som mangen en jæger har været glade for, her vil den "Skrappe dame Sofie" med garanti fylde i tankerne.

Herfra gik det videre med dommeruddannelse, og vi møder Christian på rigtig mange prøver, hvor han er en velanset schweissdommer, og mange hundeførere har gennem årene fået god træning og råd om denne side af hundearbejdet.

Christian har haft 25 års jubilæum i Ruhårsklubben, og de sidste 3 år har han varetaget hvervet som kontaktmand i område 6.

Når han ikke bruger tid i sit firma, kaster han sig straks over jagten og hundesporten, hvor han slapper af i gode venners lag; en god jagtkniv går han heller ikke af vejen for at lave og gerne mange.... Grej fikseret - "Nej ikke mig" vil han sige.... men vi er nogen, der har en anden mening.

Lokalt finder han tid til at hjælpe som instruktør i Hammershøj jagtforening, hvor han i langt over 20 år også var formand, område 6 nyder også godt af hans erfaring.

Familien betyder meget, og Christian er "rigtig godt gift". Inge har mange gange været drivkraften på prøverne, som han afholder og er altid klar med en hjælpende hånd, når Christian har travlt. Næste generation er også klar, Tanja er blevet udstyret med en ruhår og er blevet draget ind i klubbens arbejde.

Mange hundesportsfolk og jægere glæder sig til flere lattermilde dage i dit selskab, hvor du er sikker garant for "skøre påfund".

Tillykke med dagen!
Lars Erik Hansen