Leif Daae 70 år

TIL LYKKE
LEIF DAAE FYLDTE 70 ÅR DEN 26. FEBRUAR 2010

Leif DaaeLeif har i mange år været en særdeles aktiv hundemand, oprindeligt med Engelske racer men i de seneste mange år med ruhår og har været aktivt medlem i DRK siden 1964. 

Leif er særdeles godt kendt blandt stort set alle hundesportsfolk med sit let genkendelige udseende, hans altid gode humør og hans særdeles gode hunde.

Han startede sit virke i Glostrup, men de seneste 15 år har Leif og Carla boet på Falster, midt efterårs-terrænerne. Her er Leif bl.a. med i rbejdsgruppen i DRK reg. 14 Aktivgruppen storstrømmen, hvor han yder en stor indsats, bla. med udsætning af agerhøns m.m.

Leif er en alsidig jæger og hundesports-mand med blik for brugshundene og har gennem tiden dresseret mange jagthunde for andre folk. Han deltager stadig aktivt med sine jagthunde bla. som apportør på diverse godser og elsker arbejdet med hundene.

Han har bogført mange flotte resultater både på markprøve men også fuldbrugsprøver og schweiss har altid haft hans interesse, Leif var i mange år schweissdommer. Resultatlisterne er lange, Leif opnåede mange flotte resultater med bla. DKJCH Max og senere med DKBRCH Bella, og han har deltaget flere gange til DM.

Vi er mange, som til hverdag nyder Leif's selskab både på på jagt og til træning. Her nyder han Gerne en god cigar, mens han ivrigt fortæller om hans mange jagtture til Sverige eller en sjov situation på hundeprøve.

Vi ønsker et stort tillykke med dagen og alt det bedste for Carla og Leif i fremtiden.

Kim Nielsen
Aktivgruppen Storstrømmen