Jobbank

DRK har til stadighed brug for folk der ønsker at gøre en forskel. Brug for frivillige der brænder for sagen og for hvem der i livet er andet end guld og gods. Nogle der er villige til at yde medens de nyder, eller yde inden de nyder. I vores forening har typer som "Dovne Robert" ikke en chance!
Yd en frivillig indsats før din nabo.

Lige nu har vi en række ledige stillinger:

Pokaladministrator
Vores mangeårige betroede frivillige med ansvar for pokaladministration har valgt at stoppe. Vi søger en ny pokaladministrator, der har lyst til at holde styr på klubbens pokaler. Vi er i øjeblikket ved at rydde op i pokallisten med henblik på reducere antallet af pokaler. Der udbetales et mindre honorar for opgaven, ligesom pokaladministratoren er kontingent fri.
Henvendelse til Torben Mørup 2138 7515 eller formand@ruhaar.dk 

Mærkedageadministrator
Vores frivillige med styr på runde fødselsdage og andre festlige begivenheder har desværre valgt at stoppe. Derfor søger vi en ny administrator, der kan kippe med flaget på vores hjemmeside, når lejligheden er der. Mærkedageadministratoren modtager også tekster fra medlemmer, der ønsker at gøre opmærksom på en rund fødselsdag og sender teksten til webmaster.
Henvendelse til Torben Mørup 2138 7515 eller formand@ruhaar.dk 

Medlem(mer) til udstillingsudvalget
Vi søger ét eller flere medlemmer til klubbens udstillingsudvalg. Udvalget har opgaver i forbindelse med FJD-udstillingen i Vissenbjerg og DRK's egen udstilling i Bredsten. Opgaverne består bl.a. i at invitere sekretærer, sørge for at nødvendigt udstyr er til rådighed på udstillingen, opstilling og nedpakning af diverse udstyr. En anden væsentlig opgave er at medvirke til, at udstillingerne bliver festlige. Du kan læse mere om opgaverne her: http://www.ruhaar.dk/images/stories/pdf/udstillingsudvalg.pdf 
Henvendelse til Torben Mørup 2138 7515 eller formand@ruhaar.dk

Frivillige til aktivgrupper
Vi mangler frivillige, der har lyst til at starte aktivgrupper i lokalområderne eller fungere som kontaktmand i etablerede grupper. Dels gamle områder som Skanderborg, Aabenraa og Esbjerg og dels at starte nye grupper på Sydsjælland eller andre steder efter behov. Der er gode muligheder for at samarbejde med jagthundeforeninger eller andre specialklubber, og der er mulighed for at få økonomisk støtte til at komme i gang.
Her kan du læse om DRK's lokale arbejde: http://www.ruhaar.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=834&Itemid=198
Henvendelse til Torben Mørup 2138 7515 eller formand@ruhaar.dk

Bestyrelse

Formand
Jens Toft
2921 8555
formand@ruhaar.dk

Næstformand
Sekretær
Eline Noiesen
2025 1810
web@ruhaar.dk

sekretaer@ruhaar.dk 

Kasserer
Søren Hecht
2049 4839
kasserer@ruhaar.dk


Ansvar for udstilling
Ansvar for racedyst
Kaj Verner Nielsen
 2764 6127
udstilling@ruhaar.dk 


Ansvar for markprøver
Ansvar for JET-test
Kim B. Rasmussen
2299 0078
proever@ruhaar.dk