28.3. Breaking news: vinderklasserne Hovedprøven

28.3: Kabalen er gået op, og der skal ikke flyttes flere hunde. 
Kataloget kommer i morgen aften.

27.3: Nu mangler vi bare at flytte 3 hunde fra søndag til lørdag.......

26.3: Nu er der bare 5 hunde for mange på vinderklasse II søndag 2. april. Tak til de hundeførere, der frivilligt. har flyttet sig! Meld dig snarest under fanerne, hvis du frivilligt vil flytte fra søndag til lørdag. Du kan skrive til mig på web@ruhaar.dk. Undlad venligst at ringe til mig i arbejdstiden (frem til kl. 17), da jeg er på arbejde og ikke svarer min private telefon.

Er der ikke tilstrækkelig mange, der frivilligt flytter sig, er vi desværre nødt til at trække lod. Lodtrækningen finder sted mandag aften ved 20-tiden (den 27. marts).


24.3: Der er 85 hunde tilmeldt vinderklasserne på Hovedprøven 2017, og det betyder, at vi afvikler alle 3 vinderklasser.

Det er nu lykkedes prøveleder HC Clausen og hans folk at få det hele til at hænge sammen, så vi har mulighed for at afvikle 3 vinderklasser af nogenlunde samme størrelse. 

Vi flytter hele vinderklasse III til lørdag og kan så afvikle vinderklasse I med 4 hold samt vinderklasse III med 3 hold om lørdagen, mens vinderklasse II med 4 hold afvikles om søndagen. Det betyder samtidig, at vi overfører hunde fra vinderklasse I til vinderklasse III (begge vinderklasser afvikles lørdag).

Der er enkelte dommerændringer - se her.

Den mindre gode nyhed er, at vi nu skal flytte omkring 10 hunde fra vinderklassen søndag til én af vinderklasserne lørdag.

Giv mig hurtigst muligt besked, hvis du frivilligt vil flytte fra søndag til lørdag. Du kan skrive til mig på web@ruhaar.dk. Undlad venligst at ringe til mig i arbejdstiden (frem til kl. 17), da jeg er på arbejde og ikke svarer min private telefon.

Er der ikke tilstrækkelig mange, der frivilligt flytter sig, er vi desværre nødt til at trække lod. Lodtrækningen finder sted mandag aften ved 20-tiden (den 27. marts).

De bedste hilsner
Eline

Bestyrelse

Formand
Jens Toft
2921 8555
formand@ruhaar.dk

Næstformand
Sekretær
Eline Noiesen
2025 1810
web@ruhaar.dk

sekretaer@ruhaar.dk 

Kasserer
Søren Hecht
2049 4839
kasserer@ruhaar.dk


Ansvar for udstilling
Ansvar for racedyst
Kaj Verner Nielsen
 2764 6127
udstilling@ruhaar.dk 


Ansvar for markprøver
Ansvar for JET-test
Kim B. Rasmussen
2299 0078
proever@ruhaar.dk