Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Hvor er det ærgerligt…

Sv: Hvor er det ærgerligt… 5 år 2 måneder siden #117

Hej Jeg ved ikke rigtig om min hund står i registeret af navn eller gavn ,det er den første hund jeg har haft
i registret, så jeg var da lidt spændt da jeg fik min første indbydelse , som jeg valgte at takke ja til.
Ved fremmødet blev jeg venligt modtaget ,samt forevist mit område så alt i alt en delvis positiv oplevelse
kun delvis fordi at jeg følte jeg druknede i mængden som dagen skred frem.
Årsagen til at jeg ikke tilmeldte mig de sidste skal dog ikke skyldes dette ,men derimod at jeg synes at det
man kalder avlsarbejde ,har de sidste 3 - 4 år været maraton avl hvor man merer har fukuseret på hvad kan sælges
end hvilken hundekombinationer der udvikler ruhaaren (ja et upopulært syn)dette kan måske være en af grundene ??til den dårlige tilslutning.
Men dette ser da heldigvis ud til at ændre sig i 2013 da der på nuværende tidspunkt er 13 forskellige
avlshanner på banen i hvalpe på vej.

Hilsen Poul A. Sørensen Tjele
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Følgende bruger(e) har sagt tak: Jørgen Roest

Sv: Hvor er det ærgerligt… 5 år 2 måneder siden #116

Ja jeg kan kun tilslutte mig de forrige indlæg .Hvor er det ærgerligt at kun 7 hanhundeejere´tør` stille op med deres hunde , selvfølgelig vil der altid være nogle der er forhindret men da ikke 93 hanhundeejere.
Jeg har selv deltaget som tilskuer de 2 gange der har været afholdt fremvisning og havde også tilmeldt mig igen med efterfølgene opdrættermøde hvor jeg havde set frem til en diskussion omkring 2 slags stambøger som jeg bestemt er tilhænger af , således at fremtidige hvalpekøbere har så godt et udvælgelses grundlag som muligt.
Til bestyrelsen vil jeg sige på med vanten lad jer ikke slå ud, blot ærgerligt der ikke er flere der deler jeres synspunkter og bakker jer op , måske det var en god ide at lave fremvisningen i forbindelse med udstillingen.

Hilsen Bo Christensen Broager , Kennel Jeplon.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv: Hvor er det ærgerligt… 5 år 2 måneder siden #112

Jeg mener det er et rigtig godt arrangement og har som tæve ejer deltaget de 2 foregående gange, og også fundet hanhunde der er brugbare. Jeg mener bare ikke tidspunktet er rigtigt, se lige hvor mange der parer deres tæver i December og Jannuar, det er der den største del af vores tæver bliver parret. Så derfor mener jeg det kunne være formålstjeneligt at gøre det i forbindelse med vores Bredsten udstilling, og så spare vores Champion fremvisning og bruge kræfterne på de hanhundeejere der gerne vil vise deres avlshanhund frem, og samtidig er der mange af tæverne der denne dag vises frem på udstillingen. Dette er et udgiftsneutralt forslag som ikke vil koste noget at arrangere, og jeg vil garantere for der er folk der vil være behjælpelig, så det ikke nødvendigvis bliver ekstra for vores bestyrelse. Ja der er jo egentlig mange positive ting i denne ide, hvor rigtig mange af de aktive ruhårsfolk er samlet i forvejen.

De bedste Ruhår hilsner
Thorbjørn
Sidste redigering: 5 år 2 måneder siden af Thorbj.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv: Hvor er det ærgerligt… 5 år 2 måneder siden #111

Hej Jens og Hanne.

Det er fint i rejser denne debat, jeg vil gerne give et par kommentarer.
Jeg synes det er en rigtig god ide' med hanhunde fremvisninger, og jeg ved at det er populært i udlandet. Jeg har selv en hund jeg gerne ville have deltaget med, men jeg var forhindret på dagen, på grund af en 18 års fødselsdag. Jeg vil dog lige bemærke at der var et par ting jeg tænkte over :
a. hvorfor skal man lægge så mange penge ud for at deltage på en hanhunde fremvisning? Det gavner jo klubben, så sæt dog prisen ned?
b. Jeg synes måske februar er et uheldigt tidspunkt, da min hund netop har fældet og tabt 50% af skægget, samt i minimal vægt, da jagtsæsonen netop er afsluttet.
c. Hanhundene går jo meget igen, så måske skal man kun holde det hver anden og tredje år?

Men giv ikke op, jeg synes det er helt rigtig at bede om forklaringer, jeg håber i tager det konstruktivt.

Mange hilsner

Morten Kaas Jespersen
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Hvor er det ærgerligt… 5 år 3 måneder siden #110

En noget trist og negativ overskrift til et lille indlæg.
Lørdag den 2. februar 2013 havde vi glædet os til at tage til Bredsten – dels for at vise en hanhund frem, dels for forhåbentlig at blive klogere på nogle ting ved at høre et foredrag og tale med ligesindede ruhårs-entusiaster!

Men, men, men… Det blev for nogle dage siden at læse på hjemmesiden, at Hanhundefremvisningen 2013 er aflyst på grund af for få tilmeldte hanhunde. Efterfølgende erfares det, at der er 7 – syv – hanner, der er tilmeldt arrangementet..!
Gennemgås Avlsregistret kan det hurtigt tælles sammen, at der er 90-100 hanner registreret. Og der er tilmeldt 7 af disse til dagen, hvor der er mulighed for at vise sin hanhund frem for interesserede personer fra nær og fjern – incl. vore nabolande – samt ikke mindst få en snak om hunde, avl, opdræt, mm..

Vi forstår det ikke!

Dette var muligheden for at give sig til kende blandt de mange, som er repræsenteret i Avlsregistret. Det var muligheden for at vise, at ens hanhund kan være i selskab med andre hanner, vise hans kvaliteter ved at folk kan klappe, nærstudere og spørge ejer ind til netop dén hanhund. For hvorfor vælge den ene frem for den anden? Her var den oplagte chance til at få ”fingrene i” de forskellige hunde – finde ud af deres mentale status, etc.. For det gøres ikke på en prøve eller en udstilling…

Vi kan jo kun gisne om årsagerne til det manglende fremmøde. Ligger fremvisningen på den forkerte tid af året? Lyder det efterfølgende foredrag til at være kedeligt og uinspirerende? Er vi bange for at komme med vores hanhund, som godt nok er kvalificeret til optagelse i Avlsregistret, men som mentalt ikke vil kunne klare en dag sammen med andre hanner og en masse mennesker? Er hanhunden kun optaget i Avlsregistret, fordi den nu engang har de prøver, som kræves for at være der? Står man på listen mere af navn end af gavn?

Der kan stilles mange spørgsmål i forbindelse med den aflyste Hanhundefremvisning. Der er ingen svar.
Bestyrelsen lægger mange timer i at få et arrangement stablet på benene. DRK har ca. 1400 medlemmer med knap 100 hanhunde repræsenteret i Avlsregistret – og stort set INGEN støtter op om arrangementet… Det er da skammeligt. Og det hele er faktisk lavet for vores skyld!!!

Og endnu et spørgsmål, der ikke er noget svar på (endnu):
Skal deltagelse på en hanhundefremvisning gøres obligatorisk for at vedblive at stå i Avlsregistret?

Med venlig hilsen

Jens Toft og Hanne Buhr
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Følgende bruger(e) har sagt tak: Ole S
Tid til at oprette siden: 0.106 sekunder
Leveret af Kunena Forum