Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Valg til DKK

Valg til DKK 3 år 5 måneder siden #147

Danmarks jægerforbund har også en holdning til DKK valget:
www.jaegerforbundet.dk/page651.aspx?recordid651=3316&
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Valg til DKK 3 år 6 måneder siden #146

Sidste nyt:

Valg til Dansk Kennel Klub.
Nu er der snart valg til Dansk Kennel Klubs bestyrelse, og alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund, der også er medlem af Dansk Kennel Klub, kan stemme til dette valg. (stemmeseddel i sidste nr. af ”HUNDEN”)
Danmarks Jægerforbunds hundeudvalg vil af hensyn til det fremtidige samarbejde bl.a. i Dansk Jagthunde Udvalg, pege på de to kandidater, der ikke offentligt er gået i diverse medier og udtalt, at Danmarks Jægerforbund ikke er en troværdig samarbejdspartner.
Så derfor brug din stemme, som medlem af Danmarks Jægerforbund, på en kandidat, der ønsker at samarbejde. Stem på Conni eller Connie.
Selv stemmer jeg på Conni Holmgaard Jakobsen, som er opstillet af Dansk Ruhårs Klub. Jeg syntes det er vigtigt, at vi i Dansk Jagthunde Udvalg, kan stole på, at fremtidens arbejde for de stående jagthunde bygger på ærlighed og samarbejdsvilje. Jeg tror at det stærkeste ”par” i Dansk Kennel Klub vil være Erik Petersen, som er i bestyrelsen, og Conni H. Jakobsen.
Med venlig hilsen,
Poul Vestervang Ambirk,
Formand, Dansk Jagthunde Udvalg.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Valg til DKK 3 år 6 måneder siden #145

Valgkampagnen er i fuld gang og bølgerne går højt en gang i mellem.
Der er oprettet en begivenhed på Facebook som alle, uanset hvilken race man har tilhørsforhold til, kan være med i. Gruppen er åben for alle så længe der debatteres i en pæn og ordentlig tone. Den form for debat kan vi ikke lave her på siden, da den jo kun er for DRK medlemmer.

Men er i interesseret i at følge med så kan i kigge med på:

Dansk Ruhår Klubs officielle FB side

og
FB side, VALG TIL DKK

Men det som er sket siden Torben lagde et kort resume op er at Anton Dahl har trukket sig som næstformand i FJD. Dette er endnu ikke lagt på FJD´s hjemmeside.

Jeg håber da også vi kan få lidt debat her inde. Og er der nogle som har spørgsmål til Conni Jakobsen så er jeg sikker på at hun gerne svarer.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.108 sekunder
Leveret af Kunena Forum