Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Område Odense burde præmieres og ikke straffes

Sv:Område Odense burde præmieres og ikke straffes 7 år 8 måneder siden #28

  • kurth sørensen
  • kurth sørensen's profilbillede
Til Dansk Ruhaar Klubs Bestyrelse.

Med stor risiko for at blive kaldt ”brok hoved” prøver jeg alligevel at fremføre nogle synspunkter over for DRK´s bestyrelse, i forbindelse med de vedtagelser og holdninger et flertal i bestyrelsen har.
Det er godt med visioner, men vi er mange som mener at visioner og nye tiltag skal drøftes i en større kreds end i bestyrelsen, for derefter at komme som et forslag på en generalforsamling, hvor eventuelle ændringer af tidligere vedtagelser, eller nye forslag kan diskuteres og eventuelt vedtages eller forkastes af et flertal, det er demokrati og almindelig praksis i foreningsarbejde.
Der er flere tiltag i bestyrelsens beslutninger som efter min mening fjerner lysten til at bruge meget energi og tid og penge i områderne.
Der er mange frivillige hjælpere i DRK´s regi landet over, der gerne gør et stort stykke frivilligt arbejde, men hvis der forskelsbehandles og laves rammer og regler, for hvordan vi skal arbejde i områderne, af et flertal i bestyrelsen, så er jeg bange for i fjerner den lyst og energi som mange personer har, det er jo en hunde klub, og ikke en politisk top styret forening.
Som formand for område 10´s fond af 2007, og mange år som kontaktperson for område 10 Fyn, undre det mig og andre meget at der skal ske så store ændringer og holdninger til hvordan et område skal behandles, fordi vi har været aktive, og haft stor tilslutning til vores træningsdage/aftner, og til alle vore arrangementer. Dommere, trænere, hjælpere med flere har kørt og arbejdet gratis, fået et par flasker med tak for hjælpen, derfor for er der penge i en fond, til gavn og glæde for den ruhaarde hønsehund.
Vi har af tidligere bestyrelser fået et skulderklap for vores arrangement, fået lov til at tænke selvstændigt, og det er det, som efter min og nok, mange andres mening, som er med til at fremme lysten til arbejdet i områderne.

Med venlig hilsen

Kurth Sørensen.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv:Område Odense burde præmieres og ikke straffes 7 år 8 måneder siden #26

Nu synes jeg det er på tide I stopper jeres nedladende kommentarer til de andre områder.
For det første bliver Fyn ikke straffet for noget som helst. Området kan bare tage pengene i kassen og så er den potte ude. Vi skal ikke have opbygget paralel-økonomier i områderne. Dernæst skaber man ikke lighed ved at behandle alle ens. Tværtimod er det fordi der tages hensyn til forudsætningerne og ved at gøre forskel, at man kan skabe lighed. Det er jo ikke børnepenge vi snakker om. Heldigvis ved jeg jo også positivt, at det langtfra er alle i området, der deler jeres mening.
For det andet så er det her i Nordjylland og Himmerland, at vi bliver straffet. Vores tidligere kontaktmand sidder så hårdt på vores fond, at vi hverken kan få tilskud eller få udbetalt fra fonden, hvis der overhovedet er flere penge i den. Han nægter at afholde møder eller give andre indblik i fondens pengesager.
Så nu synes jeg det er på tide at I finder nogle mere opbyggelige og positive holdninger frem.

PS. Hvis I vil fortælle, hvad det er de gør på Fyn er jeg lydhør. Heroppe kommer der ikke mange til træning.

Med venlig og opbyggelig hilsen
Jørgen Roest - Et sted helt oppe mod nord
Sidste redigering: 7 år 8 måneder siden af Jørgen Roest.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv:Område Odense burde præmieres og ikke straffes 7 år 8 måneder siden #24

Kære Torben
Der må være noget du fuldstændig har misforstået, os der kommer fra Jylland betaler ikke mere end dem der bor på Fyn, jeg får lige så mange emner udlagt når min hund skal apportere, som når fynboer skal, der er samme antal agerhøns til mig som til dem fra Fyn. Hvad er ideen, at folk der er på marktræning i en klub med 10 hund skal have billiger agerhøns end folk der træner i en klub hvor der 30-40 hunde der træner? Det må da være klart for enhver, at der er flere penge i en klub med stor aktivitet end i en klub med lille aktivitet, men der er også flere udgifter.
Torben misundelse er en skidt ting, det fremmer ingen ting, jer som er i bestyrelsen skal huske at I SKAL varetage alle medlemmers interesse, i stedet for at straffe Fyn, som kom over at se hvorfor der er så mange til træning hver gang, og så tage det med ud til de andre klubber så der også er fyldt op hos dem fremover, til gavn for den ruhåret hønsehund. Jeg ser frem til, at jeg fremover betaler samme kontingent som andre, og jeg får samme tilskud om jeg træner i Jylland ,Fyn eller på Sjælland.
Med venlig hilsen
Thomas Schultz
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv:Område Odense burde præmieres og ikke straffes 7 år 8 måneder siden #16

At Odense har en Fond, ved jeg godt at mange har ondt af. Det er nu en gang penge samlet mange år tilbage, og det er jo sådan at Fonde ikke er en åben pengekasse, men underlagt formål og vedtægter. Jeg synes det bliver lidt kommunalt, hvis det bare gælder om at få tømt kassen til nytår. Hvis der er penge i kassen, har området da et bedre udgangspunkt, når det nye års program skal planlægges, de har også mulighed for at gøre en god handel, når de f. eks kan få fingre i 50 billige ænder, eller købe en ny fryser når en går i stykker. Jeg personlig ville nødig skulle lave et års program med tom pengekasse, så ville det nok komme til at se ud som i visse andre områder, lidt marktræning med tilskud til agerhøns. Om andre områder holder gratis afslutning, arrangerer ture ved jeg ikke, men noget må de gøre anderledes, hvis de har tom pengekasse til nytår.
Det er absolut min opfattelse at Odense netop ikke er en forretning, der på nogen måde arbejder for at tjene penge til en kasse, men netop en forening, hvor der er fællesskab, og jeg helt sikkert føler jeg får fuld udbytte for pengene. De relative begrænsede midler RDK råder over forstår jeg ikke, så lille er kapitalen da mig bekendt heller ikke, men at bestyrelsen så måske har bundet kapitalen er en anden sag.
Jeg har gået til hvalpemotivation i et andet af RKD´s områder, her skulle jeg betale kontingent til den jagthundeklub området samarbejdede med, sådan er det heller ikke i Odense.
I et område med mange aktiviteter, vil der naturligvis i perioder være en større kassebeholdning, end i et område med få aktiviteter. Hvis Odense ikke kan få tilskud til f. eks agerhøns, før de har brugt alle deres penge, så bliver det jo os, der selv kommer til at betale vore agerhøns. Fonden er ikke kassebeholdning, og kassebeholdningen kan let være brugt ved træning i foråret, så hvorfor skal Odense som de eneste spare på vildtet i foråret, for at have ekstra penge til fugle i efteråret?
Det var måske også en ide at se det lidt omvendt, og lige netop give støtte til de områder der har stor aktivitet, herved ville det komme flest mulige medlemmer til gode, eller efter medlemmer der deltager i marktræningen.
Til Torben – vedr. dit PS , Der må være noget du har misforstået, os der kommer uden for Odense betaler nøjagtig det samme som Fynboerne.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv:Område Odense burde præmieres og ikke straffes 7 år 8 måneder siden #15

Kære Bente - tak for dit indlæg. Vi er i bestyrelen bestemt meget tilfredse med det høje aktivitetsniveau i område Odense og vi roser Jørgen Madsen og Co. ved enhver lejlighed for det store arbejde. Når vi har valgt ikke at støtte område Odense med de relativ begrænsede midler vi råder over, hænger det sammen med at område Odense selv råder over milder. Dels i fonden (måske mere end 90.000 kr) og i område Odense's kasse ved udgangen af 2009 35.259 kr. Den manglende støtte har vi naturligvis ikke gjort for at "straffe" område Odense - men for at bruge pengene, der hvor behovet for STØTTE er størst. Det ville være glædeligt hvis alle områderne var lige så dygtige og effektive som område Odense - det er de desværre ikke og derfor må vi fordele pengene efter behov. Og jeg synes folkene på Fyn kan være stolte af, at de ikke behøver at modtage støtte for at sikre det høje aktivitetsniveau.
Vi lægger vægt på at være en forening og ikke en forretning. Og uanset om pengene er kommet ind ved kagebagning,sodavandssalg eller deltagerbetaling, ved arrangementer i Dansk Ruhår Klubregi, så skal overskuddet komme medlemmerne tilgode. Det ved jeg de gør i område Odense - vi mener blot ikke i bestyrelsen,at vi som forening skal bidrage til, at formuen vokser yderligere. Så princippet " til de som har, skal mere gives" - gælder ikke i dette tilfælde.
Mange hilsner
Torben Mørup
PS. Måske du ved lejlighed kan forklare mig hvorfor medlemmer af DRK der ikke bor på Fyn, skal betale mere for at deltage i træningen end medlemmer af samme klub, der bor på Fyn?
Sidste redigering: 7 år 8 måneder siden af Eline Noiesen.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Område Odense burde præmieres og ikke straffes 7 år 8 måneder siden #14

I område Odense kommer der hunde fra Sjælland og flere byer i Jylland bl.a. helt fra Vejen for at træne deres Ruhår. Fynboerne formår at samle over 30 til hundetræning en onsdag aften midt i juli og ferietiden, rigtig godt gået. De har mange gode frivillige trænere og hjælpere, fordi de brænder for den Ruhårede, og så bliver jeg skuffet når jeg hører at de ikke kan få tilskud til agerhøns, på lige fod med andre områder, som måske ikke engang kan samle 10 til træning i højsæsonen. Årsagen skulle være at fynboerne har forstået at samle deres skillinger i en Fond til fordel for den Ruhårede, om det så er alle de kager Kurts´s Karen altid har stået klar med, eller dem der altid har været klar med drikkevarer ved træningen, ingen har ødslet penge eller skummet noget overskud, alt er gemt til fordel for den kære Ruhår.
Så kan jeg ikke forstå, at alle os der træner i Odense, betaler vort kontingent som alle andre pludselig ikke kan få tilskud til agerhøns.
Hvis det er besluttet at en del af kontingentet skal bruges til tilskud til agerhøns, så forventer jeg også at få del i dette tilskud uanset hvor jeg træner.
Sund fornuft ville være, at støtte der hvor der er mange som kan få glæde af det, og ikke straffe dem, til fordel for et område som ikke kan samle mange til træning.
I stedet for at straffe Odense, burde man måske prøve at finde ud af hvad det er de gør, som kan samle så mange, give dem et skulderklap og bakke op om deres arbejde.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.114 sekunder
Leveret af Kunena Forum