Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Jagthundehvalpetræning

Sv:Jagthundehvalpetræning 7 år 7 måneder siden #31

Hej Eline.
Tak skal du have, jeg har meldt mig til i fredensborg til januar, desværre arbejder jeg i butik og har først fri kl.17,45 og kan derfor ikke når hvalpetræning i november i Roskilde-området.
Mange hilsner
Anne
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv:Jagthundehvalpetræning 7 år 7 måneder siden #30

Hej igen

Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at der nu også er annonceret træning i november måned for ruhårshvalpe og - unghunde i Roskilde-området.

Mange venlige hilsner
Eline
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv:Jagthundehvalpetræning 7 år 9 måneder siden #27

Hej

Prøv at kontakte Kurt Drasbek i Fredensborg-området telefon: 4917 0208. Jeg tror, at de starter hvalpetræning for ruhår til januar.

Mvh
Eline
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Jagthundehvalpetræning 7 år 9 måneder siden #25

Hej-
jeg er ret ny inden for Ruhårs verden, har haft labrador før så jeg ved lidt om appotering osv. men nu har jeg denne dejlige Ruhårs hvalp som jeg gerne vil har trænet op så hun bliver en rigtig dygtig hund med alderen.
Problemet er bare jeg kan ikke rigtig finde nogen steder hvor der er jagttræning for hunde/hvalpe, (samme problem var det da jeg havde labradoren, ingen steder her i nordsjælland er der), jeg ved godt man kan træne i nogle jagtforeninger men de starter først op i marts næste år når jagten er overstået, og jeg vil jo gerne igang med hende meget snart.
Da jeg havde Schæfer(over 15år siden) der var det så dejligt nemt, man meldte sig ind i en kreds i schæferhundeklubben og kunne så starte til træning med det samme, så hvalpen kom ud mellem andre hvalpe og fik lært det meste grunddressur, og så fortsatte man op ad stigen efterhånden som man fik taget sine prøver. Tænk hvis det kunne lade sig gøre inden for jagthunde også, så ville det gøre det noget nemmere at finde ud af den nye jungle man er havnet i når man nu har forelsket sig håbløst i en Ruhår.
Selvfølgelig kan man starte til alm. hundetræning men jeg mener jo at det er bedst at starte med den træning som skal gøre hunden til det man vil bruge den til senere i dens liv. altså jagthund/familiehund.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.124 sekunder
Leveret af Kunena Forum