Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Bekymring!

Sv:Bekymring! 7 år 5 måneder siden #42

Hej Thomas
Du har fuldstændig ret i at der er grund til bekymring. Men jeg er nok uenig i grunden til bekymring. Jeg synes det er dig, der giver anledning til bekymringen. Du kommer jo ikke med noget af det konstruktive som du efterlyser, men brokker dig bare.
Jeg tror vist mere på, at det er typer som dig og måske et par enkelte meningsfæller som bevirker, at der er en negativ stemning til de prøver og den træning du deltager i.
De fleste medlemmer gider ikke høre på brok og vælger derfor at holde deres mening for sig selv af bare høflighed overfor brokkere. Så derfor danner de altid en lille klike, som vokser i troen på egen betydning. Det der kendetegner en ægte brokker er nemlig evnen til at opsøge artsfæller, og tro at de udgør hele forsamlingen.
Så ville det da også klæ' dig, hvis du kunne komme med din egen mening i stedet for at fortælle os andre om hvad den "almindelige jæger" og alle os andre medlemmer mener.
Så nu glæder jeg mig til at høre om din mening om, hvilke tiltag bestyrelsen og andre initiativrige personer skal arbejde med for at gøre dig og dine trænings eller meningsfæller til tilfredse medlemmer.

God jul og godt nytår.

Jørgen Roest
Hirtshals
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Bekymring! 7 år 5 måneder siden #40

Jeg synes det er meget betænkeligt, at uanset hvor jeg har været på markprøve i landet her i efteråret, eller til træning med min hund her i november, så har der været meget surhed/vrede over vores bestyrelse. Det gennemgående spørgsmål har hele tiden været, hvad f…. har de gang i. Det virker ikke som om, at der er meget samspil/forståelse med hvad bestyrelsen laver, og hvad medlemmerne efterspørger.
Første gang hvor det går galt er da bestyrelsen ændre navn på områder, fra område nummer til et bynavn, med den begrundelse at ingen viste hvor område 1 eller 2 er placeret i landet, det er da pudsig at i Danmarks jægerforbund er vi opdelt i kreds 1-8 uden problemer.
Så kom HD-indeks, og opdeling af hvalpe i A-B-C, som der er skrevet og sagt meget omkring, så det behøver jeg ikke.
Jeg synes det bør give betænkelig miner i bestyrelsen, at der er så mange personer som har arbejdet for den ruhåret hønsehund hele deres liv, vælger at stoppe med deres arbejde i de lokale ruhårs klubber (p.g.a. bestyrelsen.)
På det debat møde jeg var til, her i efteråret starter vores formand med at sige, at hvis vi ikke er tilfredse med bestyrelsen kunne vi bare vælte dem, det synes jeg er en mærkelig form for debat, det må være mulig at få en mere konstruktiv debat.
Jeg synes at bestyrelsen skal stikke fingeren i jorden og finde ud af hvad der gavner vores hund, og hvad det er medlemmerne vil have, også for dem som bare har en ruhåret hønsehund fordi det er den bedste jagthund, og ikke kun fra de få avlers side, bestyrelsens fornemste opgave er (som jeg ser det)at samle ikke splitte ruhårs klubben. Bestyrelsens opgave er at komme med nogle ideer/oplæg på generalforsamlingen, og så stemmer medlemmerne ja elle nej til dem, og så arbejder bestyrelsen videre med dem der er stemt ja til. Nu går der også rygter om, at i 2010 kører ruhårs klubben med et kæmpe underskud, vi tager at opsparet kapital, jeg håber at den sure opsparet kapital bruges på ting der gavner alle hunde i vores klub og ikke kun de få, for det er jo ikke de få som har betalt opsparingen, det er de mange.
Mvh
Thomas Schultz
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.121 sekunder
Leveret af Kunena Forum