Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Godt initiativ!

Sv: Godt initiativ! 7 år 3 måneder siden #50

  • Frendstrups
  • Frendstrups's profilbillede
Det er så sandt som det er skrevet Hanne, en helt fortrinlig dag og foredrag, hvor man fik belyst meget af det der i dagligdagen diskuteres i Ruhårkredse. Men vore hanhunde ejere er da virkelig sløve ikke at vise deres avlsmateriale frem, men en stor tak til dem der var mødt frem, og man finder jo nok sin avlshan blandt disse 17, fortrinlige repræsentanter. Og jeg syntes jo det er dejligt man tør vise dem frem selvom flere bar præg af at have været brugt til det vi har dem til, nemlig JAGT!!
Sidste redigering: 7 år 3 måneder siden af Frendstrups.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Godt initiativ! 7 år 3 måneder siden #49

Hermed skal lyde en tak til bestyrelsen for et rigtig godt stykke arbejde i forbindelse med Hanhundefremvisning 2011 samt efterfølgende opdrættermøde. Hanhundefremvisningen bød i år på 17 gode repræsentanter for racen. Personligt synes jeg, at en endnu større deltagelse kunne have været ønskelig - husk på, at det er et godt udstillingsvindue for den enkelte hanhund og derfor kan denne formiddag været givet rigtig godt ud!!
Eftermiddagen var i selskab med dyrlæge Helle Friis Proschowsky, p.t. ansat i DKK, som på en god, saglig og faglig måde gennemgik HD. Foredraget inkluderede bl.a. gennemgang af hvad HD egentlig er, index - herunder "gammelt" kontra "nyt" index -, arvbarhed og hvordan vi kan bruge disse oplysninger. Der var plads til spørgsmål fra de fremmødte, hvilket gav en god debat.
En virkelig god dag, som jeg mener bestyrelsen for Dansk Ruhår Klub skal have megen ros for.

Venlig hilsen
Hanne Buhr
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.106 sekunder
Leveret af Kunena Forum