Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Chip mærkning!

Sv: Chip mærkning! 6 år 11 måneder siden #61

Hej Thorbjørn

I følge lovgivningen skal en hvalp være ID-mærket, inden den bliver 8 uger gammel. Hvalpe født efter 1. juli 2011, der skal have et pas, skal være chipmærket.

DKK chipmærker fra 1. juli alle hunde pga. ovenstående pasregler, og fordi der allerede er mange opdrættere, der er gået over til denne mærkningsform. Men jeg er da sikker på, at du kan få dine hvalpe tatoveret hos dyrlægen.

Jeg har fået mine seneste 3 kuld chipmærket, og jeg har ikke haft nogen som helst problemer i forbindelse med det. Hvis hvalpekøberen er i tvivl, kan dyrlægen jo scanne hvalpen, når den bliver vaccineret.

Mange venlige hilsner
Eline
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Sv: Chip mærkning! 6 år 11 måneder siden #60

Altså vi havde ingen problemer med at kende forskel på hvalpene, og de havde hver deres farve halsbånd på og de havde fået navne så da dyrlægen skulle chippe sagde jeg hvilken hvalp(navn) også kom det chipnummer til at stå ud for navnet på den seddel fra Dkk og du får en kopi, det gik helt smertefrit, og da stambøgerne kom kunne jeg så putte hver stambog ind i hver deres chatek med navn og farve, der har ikke været noget bøvl med det. man behøver ikke en chipscanner hvis man ellers styr på sine papirsager. Rigtig god fornøjelse.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Chip mærkning! 6 år 11 måneder siden #58

Jeg er lidt uforstående overfor det nye tiltag med chipmærkning af hvalpekuld. Hvad har man tænkt sig fra DKK. skal alle avlere investere i en chipscanner, for at kunne bevidne overfor hvalpekøbere at det er den hvalp som svarer til nr. på stambogen man udleverer til køber. Hvad har i andre avlere tænkt jer at gøre, er det bare mig der mener at det er forkert at man tvinges til at bruge 1000,00 kr på en scanner. Har klubben overvejet at inverstere i et antal så der kan være en scanner i alle områderne.
Sidste redigering: 6 år 11 måneder siden af Thorbj.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.104 sekunder
Leveret af Kunena Forum