Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: vedr.svenske riksprøve

Sv: vedr.svenske riksprøve 6 år 3 uger siden #90

Hej Michael

1. Din hund selvfølgelig skal være klar til at rejse til Sverige (rabiesvaccination efter den er 3. mdr. gammel og derefter vente 21 dage).
2. Den skal kunne apportere, fordi der indgår apporteringsgrene i prøven. Hvad og hvordan den skal kunne apportere afhænger af, hvilken klasse du stiller i. På Riksprovet kan man stille i unghundeklasse (op til 24 mdr.) eller i Eliteklasse (vinderklasse). Der har tidligere været en aftale, at danske ruhår med én 1. pr. i åben eller brugsklasse kunne stille i eliteklasse; jeg er ikke sikker på, at det stadig er gældende, men spørg prøvelederen.
3. Ja, og så skal hunden selvfølgelig kunne gå på marken. Det ligner meget dansk brugsklasse, bortset fra at for at få en 1. præmie, så skal hunden have været til afprøvning i min. 60 minutter. Og så vil svenskerne gerne se hunde med skræld i.... Læs prøvereglerne her: www.vorsteh.se/Filer/Jaktprovsregler-2012-01-01-OK.pdf

Det kan klart anbefales at deltage i Riksprovet; det er rigtig sjovt og huggeligt at møde andre hundefolk end lige Tordenskjolds soldater.

God fornøjelse.

Mvh
Eline
Sidste redigering: 6 år 3 uger siden af Eline Noiesen.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

vedr.svenske riksprøve 6 år 3 uger siden #89

Kan nogen her hjælpe mig med mere viden omkring hvad det kræver for at min hund kan deltage i den svenske riksprøve.
mvh.
Michael skov.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.114 sekunder
Leveret af Kunena Forum