Informationsmøde/klubaften

 - - -
  -

Foråret 2016 i DRK område Roskilde

Informationsmøde / klubaften

 
 

Kære Gæst,

Foråret er nu for alvor kommet til os, vi skal ud med vores hunde. Kom til vores informationsmøde, og har indflydelse af træningen i 2016. Vores mangeårige kontaktmand Finn ønsker at træde tilbage for at vige pladsen for nye kræfter. Steen fortsætter som praktiske gris/koordinator lidt endnu.

 

Har du lyst til at være med i planlægningen (læs: nu er det din tur!!), så kontakt Steen (sjs@teamskov.dk) eller mobil 40608758.  Lad os få alle de positive ruhårsmennesker på banen, således vi kan stille nogle optimale træningsmuligheder for hunde og -førere. De personer, som allerede har givet tilsagn om hjælp til Steen, må gerne melde tilbage, så vi kan tage det med i planlægningen. 

Nogle af aktiviteterne er allerede booket med diverse områder - se aktivitetslisten.

 

Invitation til informationsmøde/klubmøde i område Roskilde

onsdag d. 13. april 2016 kl. 19 - 22

i klubhuset på Højvangsvej 19, 2640 Hedehusene

 

Vi mødes til uformel samling, herefter gennemgår Finn & Steen sidste års aktiviteter sammen med regnskabet. Kom med lidt evaluering, så vi kan blive klogere. Herefter vil vi vælge/udpege kommende års kontaktmand. Budget for kommende år er nok svært med ny kontaktmand og aktiviteter, men lad os se på det.

 

Steen foreslår, at vi opretter en aktivitetsgruppe i området, hvor der indgå personer med specialviden på de respektive discipliner (ex. marktræning, apporteringstræning, dyrlæge, medicin og pleje, hvalpemotivation osv). 

 

Vel mødt - område Roskilde giver en pilsner og/eller en kop kaffe!

 

Bedste hilsner

Finn (afgående kontaktmand) og Steen

 

 
---
Not interested any more?