Årsmøde 27/1- 2014

Årsmøde 2014

Årsmøde 2014 blev afholdt på Kvaglund skole d. 27/1- 2014. Tilstede var der 25 medlemmer, som fik en god aften ud af det. Mødet blev afholdt efter udsendte retningslinier og foregik i god ro og orden.

Desværre valgte HC CLausen at stoppe som kasserer med virkning fra denne aften. Han bliver svær at erstatte. Medlemmerne måtte så forsøge at finde ud af hvad der skulle ske. Der kom enkelte tilsagn om at hjælpe, men jeg mener det er for få, hvis vi også skal have ny kasserer. Så kære ruhårsfolk, kom ud af busken, hvis området skal have en reel chance for at overleve.

Vores formand Torben Mørup gav os derefter en orientering om, hvad der rører sig længere oppe i hundeverdenen. Hvad man barsler med af nye ting, og ikke mindst hvad vi som hundefolk kunne gøre, for at bremse nedgangen i stambogsførte ruhår.

Årets Champion blev Lykkeagers Wendy ejet af Steen Henningsen.

Årets Hund blev Lykkeagers Diva ejet af Svend Henningsen. Tillykke begge to.

HC Clausen fik Ruhårsklubbens sølvnål for sit store engagement i området. Tak HC.

Herefter fortalte Orla Didriksen om hans måde at udtage en hvalp på, og hans måde at træne denne på fra hvalp til færdig jagthund. Det gav nok anledning til flere tanker rundt omkring, men dejligt at høre en kompetent opdrætter kalde en skovl for en skovl. Stort tak til Orla.

På omr. vegne

Per Bertelsen.