Aktiviteter Bornholm

Grill-arrangement

Sommer-grillarrangement bliver d. 4. august, Brommevej 4, 3760 Gudhjem. Vi mødes klokken 10.00 og der er grillmad klokken 17.00. Nærmere program med tilmelding kommer, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Og har du nogle gode ideer til træning eller andre indslag i løbet af dagen, så kom frisk frem med dem ;-)

JET

DRK og DMK afholder i fællesskab en JET på Bornholm i år. Det bliver den 1. september. Vi ved endnu ikke, hvem der bliver dommere. Nærmere info følger, når alle aftaler er endeligt på plads.

Vi holder en introduktionsdag lørdag d. 16. juni, hvor alle interesserede kan komme og høre nærmere om testen, og afprøve de enkelte discipliner i praksis. Pris for deltagelsen 30,- . Der serveres kaffe, en øl / vand og en snitte.

Vi mødes Søndre Lyngvej 45, klokken 9.00. Tilmelding senest 12. juni til bornholm@ruhaar.dk eller på sms til 28 96 74 22. Der vil blive afholdt 3-4 træninger i ugerne op til testen, nærmere information og tid, sted og pris kommer senere, når jeg har fået aftale i stand om areal vi må træne på.

Det er muligt for alle at deltage i introduktionsdag og træninger, men selve testen er forbeholdt medlemmer af specialklubberne for kontinentale stående hunde i FJD.

 

Træning 2018

Danmarks Jægerforbund kreds 8's Jagthundetræning starter i år i april bl.a. grundet den sene vinter.

Hundetræningen er fra og med i år endvidere blevet flyttet fra kredsregi ud i klubregi.

...

Ibsker: Ibsker jagthytte. Ansvarlig: Martin Hjort tlf.:40 86 39 76 Træning mandage klokken 19.00.

Jydegård: Sursænkevej, Knudsker. Ansvarlig: Poul-Richard Ebbesen, tlf.: 23 63 19 01 Træning onsdage klokken 19.00.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prøver 2018

Jægerforbundets udvidede apporteringsprøve. Lørdag d. 30. juni. Kl. 09.00 Prøvested: Tilmelding senest den 23. juni, via hundeweb Prøveleder: Poul-Rikard Ebbesen

DJU´s alm. apporteringsprøve Lørdag den 11. august. Kl. 09.00 Mødested: Jydegård Tilmelding senest den 4. august, via hundeweb. Prøveleder: Poul-Rikard Ebbesen

Vand, slæb og apporteringsprøve. Lørdag den 11. august. Kl. 09.00 Mødested: Jydegård Tilmelding senest den 4. august, via hundeweb. Prøveleder: Poul-Rikard Ebbesen

Jægerforbundets efterårsmarkprøve. For engelske og kontinentale hunde. Lørdag den 8. september kl. 09.00 Mødested: Klemensker jagthytte Dommere: Tilmelding senest den 2. september, via hundeweb. Prøveleder: Poul-Rikard Ebbesen Husk søndag den 9. september afholder FJD markprøve. Prøveleder Benny L. Christensen, tilmeldingsfrist som Dj.

Husk hunde skal være vaccineret og have udvidet hundeansvarsforsikring, for at kunne deltage i træning og på prøver. Endvidere vil der den 22. Og 23. September blive afholdt fuldbrugsprøve.

Obs der vil også være løbende opdateringer med forskellige aktiviteter på Facebook i gruppen Stående hunde bornholm, da vi har et tæt samarbejde med de andre stående jagthunde klubber på Bornholm.

 

 

 

 

 

Tilmeld dig områdernes maillister

Vælg det eller de områder du vil modtage nyheder fra. Du må gerne vælge flere områder.

Du kan også afmelde maillisterne her.

Hvis du er logget ind, er der sat flueben i de områder, du er tilmeldt.

Kontaktperson Bornholm

Bente Bak
Bente Bak
Søndre Lyngvej 45, 3700 Rønne
Telefon: 2896 7422
e-mail: bornholm@ruhaar.dk