Ruhårsmøde Bornholm

Ruhårsmøde Bornholm

Som relativt ny kontaktperson for Dansk Ruhårs Klub Bornholm, vil jeg gerne forsøge at få gang i nogle flere aktiviteter i Ruhårsklubben herovre.

Derfor har jeg brug for at vide noget mere om, hvad I som medlemmer eller blot ruhårsejere på Bornholm kunne ønske af aktiviteter. Vi har allerede i samarbejde med de andre specialklubber i FJD gode muligheder for træning, ligesom vi har god tilslutning til de relativt mange prøver vi har.

Men vi har ikke noget der er begrænset til Ruhår, og det er jo ikke alle der interesserer sig for prøver. Måske fokuserer vi for meget på prøver, og for lidt på andre ting? Det kunne være familiedage, træning der ikke er prøvefokuseret, foredrag, praktiske kurser eller andet.

Jeg vil derfor gerne invitere alle ruhårsejere på Bornholm, medlemmer som ikke medlemmer til en snak om, hvad vi i DRK kan gøre for, at få en mere aktiv klub herovre.

Er du ikke medlem, hvad skal der så til for, at du ville få lyst til, at melde dig ind i klubben? Og hvad skal der til for at I, der allerede er medlemmer føler, at I får noget mere for jeres kontingent?

Mødet afholdes tirsdag d. 13. marts klokken 19.00 Søndre Lyngvej 45.

Tilmelding senest 11. marts på bornholm@ruhaar.dk eller tlf.: 28 96 74 22 så jeg ved hvor mange der skal laves kaffe til ;-)

Mvh. Bente Bak