Årsmøde

ÅRSMØDE - SE HER - ÅRSMØDE

EMNE: FRA HVALP TIL VINDER.

Så er det igen tid til vores årlige område møde. Vi har som lovet i år, fået en kendt hundemand i ruhårsklubben, til at komme og fortælle om hans arbejde med hans hunde.


Det er Orla Didriksen som kommer, han er 3 x danmarksmester på marken, med eget avl, har lavet op til flere jagtchampioner og en af de få i Danmark som også har en brugschampion. Han kommer og fortæller om hans overvejelser når han skal vælge en hvalp ud af et kuld, hvordan han opdrager hans hunde, og den daglige træning, som tit gør at han den ene gang efter den anden, bliver præmieret på div. prøver med hans hunde.


Kom og støt op om vores nye tiltag i området, som gerne skulle gøre årsmødet lidt mere spændende, at komme og være med til.


Vi håber rigtig mange vil komme, og være med til at få en hyggelig aften sammen med andre ruhårsfolk, høre om hvad der er sket af aktiviteter i 2013, fremtiden og om vores økonomi.

Der vil også være mulighed for at komme med foreslag til nye tiltag til område aktiviteter, og komme med ris/ ros til udvalget.

Årsmødet bliver afholdt: Onsdag d. 6/11 - 2013, Egehytten, Ejstrupvej 7a, 6920 Videbæk. kl. 19.00

Område kassen vil være vært, med kaffe/ brød.

Vel Mødt.


På udvalgets vegne.

Kontaktperson

Annette Rasmussen