Outdoor 2011 i Ålborg d. 11 – 13 februar 2011

Billede_009

I weekenden havde Ruhårsklubben repræsenteret ved område Hobro og Hirtshals en stand i Ålborg Kongres og kulturcenter sammen med utallige andre virksomheder og organisationer.

Danmarks jægerforbund var rigeligt repræsenteret, sammen med falkeopdrættere, schweisshundefolk, naturefterskoler, jagt og fiskeriforretninger, natur-, fiskeri og skovforeninger og mange andre. Der var også foredrag om al verdens ting med relation til jagt, fiskeri og natur samt opvisning af skovhuggere og falkonerer. Desuden var der masser af aktiviteter med laserskydning, kuglebold, fluebinding osv.

Der var anslået 12 – 13.000 besøgende og en stor del lagde vejen forbi Ruhårsklubbens stand. Vi havde fordelt arbejdet med at stå i standen på de to områder, så der var mindst 3 – 4 personer hele tiden og så havde vi det helt store scoop, at der alle tre dage var hundehvalpe på standen. Vi garanterer for, at alle hvalpene er blevet klappet og kælet for til op over begge ører.

At stå 10 – 11 timer på sådan en stand er rigtig lang tid. Når det alligevel føltes overkommeligt, var det fordi så mange lige kom og fik en snak om hund, jagt, træning og gamle dage. Det var rigtig mange historier, vi lagde ører til om ”dengang”. Nogle fik vi overbevist om ruhårens fortræffeligheder som jagt og familiehund og så fik vi udryddet et par betænkeligheder og fordomme hos andre.

Billede_015

Da alle hvalpene opførte sig eksemplarisk og var virkelig søde, sociale og kærlige tror jeg, at vi lagde grunden til, at flere kunne tænke sig at anskaffe en ruhåret hønsehund.

I hvert fald var der nogle, som kom igen flere gange for at se på en bestemt hvalp, så det kunne nok også få os til at tro på, at der måske blev solgt en 4 – 5 hvalpe på udstillingen som en lille sidegevinst.

Med venlig hilsen

Thorbjørn Skovrup, Område Hobro
Jørgen Roest, Område Hirtshals

 

 

 

 

Aalborg1 Aalborg2 Aalborg3 Billede_011 Billede_013
Billede_018 Billede_016