Foredrag med Janne Vendelbo

Lidt nyt fra område Slagelse. 

 

Foredrag.

Foredrag med Janne Vendelbo.

Torsdag d. 6 april. Kl 18.30, afholder vi foredrag med Janne Vendelbo. Vi har til lejligheden lånt lokalerne i Stenlille jagtforening på Plantagevej 1C, Døjringe, 4180 Sorø.

Janne vil b.la fortælle om opstart af apportering, apportering til jagt brug, demonstrer forskellige apporteringsøvelser, fortælle lidt om brugen af placeboard og meget mere, der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til Janne.

Janne er til dagligt professional hundetræner, udover at afholde en masse hundetræning, både som hold men også som enetimer, hun tager også hunde i træning som b.la skal lære apportering, samt lydighed. Hun har stor erfaring med alle jagthunderacer og derfor også stående hunde.

Udover at træne andres hunde har Janne selv ca. 12 hunde som alle bruges på praktisk jagt og på prøver, og netop på prøver har hund vundet et hav af mesterskaber.  

Foredraget koster 75 kr. for medlemmer af Ruhårs klubben samt deres påhæng. Medlemmer af andre speciel - klubber under FJD. er velkommen, her er prisen 100 kr. pr. deltager. Kaffe og kage er indberegnet i denne pris, øl og vand kan købes.

Tilmelding er nødvendig så vi kan beregne kagens størrelse, og kan foretages til Kim på tlf.: 23840219 ring eller sms. Du kan også maile på: kimvig@mail.dk. Alle er velkommende, så tag kone, mand, kæreste, venner osv. med, kom og lad os få en hyggelig og lærerig aften.

PS. Tag overtøj med, da første del af foredraget evt. vil kunne foregå udendørs.